ZoneAlarm

Zonealarm virusscanner is een antivirus voor je computer en mobiele telefoon om je te beschermen tegen virussen en om je persoonlijke gegevens te beveiligen. Je krijgt bescherming tegen hackers, spyware en identiteitsdiefstal. Het is een antivirus dat vaak gebruikt wordt door winkeliers en bankiers voor internet beveiliging. Met meer dan 90 miljoen downloads is het één van de meest successvolle internet security producten op de markt.

ZoneAlarm antivirussoftware

Zonealarm is een product van Zone Labs, LLC en Check Point Software Technologies, Inc. Check Point Software Technologies, Inc is een leider als het gaat om databeveiliging, zakelijke beveiliging, firewall en VPN-markten. Ook bieden ze, via de Pointsec productlijn, bescherming en versleuteling van gevoelige bedrijfsinformatie opgeslagen op pc’s, laptops en smartphones.

 

Zonealarm biedt 3 producten om je data te beschermen:

  1. PRO FIREWALL 2017

–                 Identity protection: Door je persoonlijke gevens te beschermen wordt er voorgekomen dat je identiteit gestolen wordt.

–                 Tweerichtingsfirewall: het stopt spyware om je gegevens te stelen en zorgt ervoor dat je pc onzichtbaar wordt voor hackers.

–                 Geavanceerde firewall: je wordt gesignaleerd als er vreemd gedrag wordt opgemerkt en stopt nieuwe aanvallen van virussen die traditionele anti-virus programma’s kunnen omzeilen.

–                 Online backup: gegevens worden in een backup geplaatst en, in geval van hardware problemen, worden ze gerestoreerd.

 

  1. PRO ANTIVIRUS & FIREWALL 2017

Geeft dezelfde bescherming als de Pro Firewall 2017, identity protection, tweerichtingsfirewall, geavanceerde firewall, online backup, maar met meer opties:

–                 Anti-phising: je wordt beschermt tijdens het surfen en stelt je op de hoogte als een website kwaadaardig is en vermeden moet worden.

–                 Browser protection: houdt webbedreigingen tegen voordat ze je webbrowser bereiken.

–                 Geavanceerde real-time Antivirus: geeft verbeterde bescherming aan je cloud database tegen antivirus signatures.

–                 Antivirus / Anti-Spyware Engine: Trojans, spyware, virussen, rootkits, bots en wormen worden gedetecteerd en verwijdert.

 

  1. EXTREME SECURITY 2017

Geeft de beste bescherming dat ze kunnen aanbieden. Naast identity protection, tweerichtingsfirewall, geavanceerde firewall, online backup, anti-phising, browser protection, geavanceerde real-time Antivirus en anti-spyware engine bieden ze ook:

–                 Ouderlijk overzicht: beperkt de tijd dat online besteden wordt en blockeert ongewenste websites en chatrooms.

–                 Bedreiging emulatie: downloads en e-mailbijlagen worden in een virtuele cloud omgeving geopend om te zien of ze veilig zijn.

–                 Anti-keylogger: wachtwoorden en toetsaanslagen wordt beschermt tegen identiteitsdieven.

–                 PC tune-up: erbetert de prestatie van je computer door ’t te reinigen en organiseren.

–                 Anti-spam: gevaarlijke en hinderlijke e-mails worden gefiltert.

–                 Find my Laptop: zoekt je gestolen laptop, versleutelt ’t en herstelt belangrijke documenten.

 

Ook is er een speciale Zonealarm mobile security app om je Android smartphone te beschermen tegen wifi aanvallen en kwaadaardige apps:

–                 Je wordt gewaarschuwd op verdachte handelingen en je systeemaanvallen.

–                 Je mobiel en apps worden gescanned en ‘t waarschuwt je als ’t iets gevaarlijks detecteert.

–                 Zorgt dat je wifi verbindingen onderzoekt om je beveiliging te verzekeren.

–                 Het zet alle wifi hotspot voor je op een rij en wijst je welke van ze veilig zijn en welke niet.

 

Als je wilt weten of deze antivirus je zal bevalen kun je eerst gratis een 30-dagen versie downloaden en uitproberen. Het is een pakket dat door de AV-test is bekroond als de beste gratis versie en heeft een hogere score gehad dan de gratis versies van McAfee, AVG en Microsoft Windows Defender. Zonewall werkt op de volgende systemen: Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista en Windows XP.

Zonewall 2017 is wel compatibel met met MS Windows Defender, maar niet met andere antimalware softwares. Als je Zonewall installeert moet je ervoor zorgen dat alle andere antivirus softwares van je pc worden verwijdert. Het kan anders de prestatie van stabiliteit je computer beinvloeden.

ZoneAlarm ervaringen

Heb jij wel eens gebruik gemaakt van de Zone Alarm virusscanner? Laat dan een review achter waar in jij je ervaringen beschrijft. Je kunt tot maximaal vijf sterren beoordelen op functies, gebruikersgemak, bescherming en prijs. Het achter laten van een review helpt andere bezoekers die op zoek zijn naar een geschikte anti virus.

Als je je nog aan het oriënteren bent op een anti-virus programma kan het lezen van de reviews jouw helpen. Mocht je na het lezen van de reviews nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Het team van virusscannerervaring.nl helpt jou graag verder.