Norton internet security

Norton Antivirus is een van de populairste anti virussystemen dat beschikbaar is in Nederland. Al jarenlang zorgt Norton voor beveiligde computers, macs en smartphones. Hier krijg jij de mogelijkheid om 30 dagen gratis het systeem uit te proberen. Pas na deze 30 dagen hoef jij te beslissen of je wilt betalen voor deze anti virus.

[stm_modern_filter]

Over Norton Internet Security

Norton Internet Security is het anti virus systeem van het IT bedrijf Symantec. Het Amerikaanse bedrijf houdt zich voornamelijk bezig met beveiligingssystemen. Zo is het ook mogelijk om hier een SSL certificaat te kopen of een beveiligde cloud opslag. Toch is het populairste product de Norton anti-virus. Binnen dit systeem kan je kiezen uit drie verschillende varianten. Iedere variant heeft een eigen prijsklasse. We zullen ze even nader toelichten.

Norton security Standard

De norton security standard is het voordeligste pakket die verkrijgbaar is. Deze kost slechts 29.99 per jaar. Hiermee kun je een pc of een mac voorzien van de juiste beveiliging. De volgende bescherming valt hieronder:

 • Verdediging tegen spyware, malware en virussen.
 • Bescherming van identiteit en transacties.
 • Uniek: Een 100% terugbetaling als er een virus op je apparaat komt die niet verwijderd kan worden.  Mocht dit gebeuren dan krijg jij je geld gewoon terug!

Norton security Deluxe

Met de Norton security Deluxe scanner kun jij tot 5 apparaten beschermen tegen spyware en andere internet gevaren. Het eerste jaar betaal jij hier slechts 39.99 euro voor. Dit pakket is geschikt voor zowel de MAC als PC. Bekijk de specificaties van dit software pakket:

 • Bescherming van PC, MAC, Smartphones & Tablets binnen een abonnement.
 • Bescherming te beheren via een gemakkelijk online portaal.
 • Optimale verdediging tegen virussen, spyware en andere risico’s op het internet.
 • Bescherming van identiteit en online betalingen.
 • Mocht je een virus krijgen dat niet verwijderd kan worden? Norton betaald jouw aankoopbedrag terug! Een unieke garantie.

Norton Security Premium

Het meest uitgebreide beveiligingspakket van deze aanbieder is het Norton Security Premium pakket. Met dit pakket ben jij voor slechts 44.99 op 10 apparaten beveiligd. Of je nou je smartphone, tablet, pc of mac wilt beschermen. Het kan allemaal in dit pakket. Ideaal als je het hele gezin beveiligd wilt laten surfen. We zullen de specificaties van dit pakket nog even doornemen:

 • 25 GB aan beveiligde online pc- opslag, dit kan ook nog eens geüpgrade worden.
 • Gezinsveiligheid, hiermee kunnen je kinderen veilig internetten.
 • Beveiliging tot 10 verschillende apparaten, allemaal binnen een abonnement.
 • Beheer van beveiliging via een eenvoudig online portaal.
 • Verdediging tegen spyware, malware en virussen.
 • Bescherming van identiteit en transacties.
 • Uniek: Een 100% terugbetaling als er een virus op je apparaat komt die niet verwijderd kan worden.  Mocht dit gebeuren dan krijg jij je geld gewoon terug!

Voor wie is het geschikt?

Dit virussysteem is geschikt voor particulieren in Nederland die zorgeloos willen internetten. Hoeveel apparaten je in huis hebt is een belangrijke factor om te bepalen welk pakket je nodig hebt. Je wilt uiteraard op al je apparaten beveiligd kunnen surfen. Als je in het bezit bent van een smartphone, een tablet en een pc is het handig om een pakket te kiezen die al deze apparaten kan beveiligen. Een gezin met meerdere apparaten kan bijvoorbeeld beter voor de “Deluxe” gaan. Een alleenstaande die alleen een PC wilt beschermen kan weer voor het goedkoopste pakket gaan.

Downloaden en installeren

Het downloaden en installeren van het anti virus systeem is zeer eenvoudig. Norton geeft jou zelfs de mogelijkheid om het gratis te downloaden. Deze gratis download kan 30 dagen gebruikt worden.  Het installeren en downloaden is heel eenvoudig, mocht je er toch niet uitkomen dan kun je gratis gebruik maken van een handleiding. De installatie handleiding kan hier gedownload worden. Hierin wordt stap voor stap uitgelegd wat jij exact moet doen. Na de proef periode van 30 dagen is de keuze aan jou. Bevalt het programma? Dan kun jij upgraden naar de betaalde versie waarmee je volledig beveiligt zult zijn.

Was het toch niet wat je er van verwacht had? Dan kun je het probleemloos opzeggen. Wel raden wij dan aan om direct opzoek te gaan naar een andere scanner. Op het moment dat de proeftijd voorbij is en je niet besluit te verlengen ben je namelijk onbeveiligd. Dit is iets wat je wilt voorkomen.

Norton Internet Security ervaringen

Heb jij wel eens gebruik gemaakt van deze virusscanner? Laat dan een review achter waar in jij je ervaringen beschrijft. Je kunt tot maximaal vijf sterren beoordelen op functies, gebruikersgemak, bescherming en prijs. Het achter laten van een review helpt andere bezoekers die op zoek zijn naar een geschikte anti virus.

Als je je nog aan het oriënteren bent op een anti-virus programma kan het lezen van de reviews jouw helpen. Mocht je na het lezen van de reviews nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Het team van virusscannerervaring.nl helpt jou graag verder.