Kaspersky

Kaspersky Lab is het bedrijf achter een aantal anti virus software. Bij Kaspersky kunnen zowel consumenten als bedrijven terecht voor een passend anti virus systeem. Of je nou opzoek bent naar beveiliging voor je pc, mac of smartphone, het maakt niet uit. Het bedrijf biedt jou bovendien gratis trials aan zodat je kunt kijken of dit het software systeem is waar jij naar opzoek bent.

[stm_modern_filter]

Kaspersky beveilingsproducten

Opzoek naar een anti virus systeem? Kaspersky heeft meerdere oplossingen voor jou beschikbaar. Tegenwoordig is het erg belangrijk om je computer, tablet of smartphone goed beveiligd te hebben. Een goede beveiliging begint bij het juiste systeem. Kies bij Kasper sky uit de volgende mogelijkheden:
• Beveiliging voor PC
• Beveiliging voor MAC’s
• Beveiliging voor Android
• Beveiliging voor meerdere apparaten
Het is dus belangrijk dat jij een scanner koopt die aansluit bij de apparaten die je gebruikt. Binnen de scanner zijn er meerdere functionaliteiten die jouw apparaat beschermen. We zullen deze nader toe lichten.

Bescherming van je digitale leven

Cybercriminelen worden iedere dag slimmer, ze blijven nieuwe technieken ontwikkelen om in jouw apparaten te kunnen inbreken. Het is dus van belang dat je een virusscanner hebt die de cybercriminelen iedere keer een stapje voor blijft. Je wilt absoluut niet dat je vertrouwelijke informatie in de handen komt van deze cybercriminelen. De beveiligingstechnieken van Kaspersky lab staan bekend om de hoge kwaliteit van bescherming. Hierdoor worden bedreigingen geblokkeerd en kun je veilig internetten.

Voorkom phising

Cybercriminelen willen met name je prive gegevens zodat ze die voor criminele doeleinden kunnen gebruiken. Een manier die ze hiervoor gebruik is phising. Daarom is het software systeem van Kaspersky voorzien van een anti phising systeem. Hierdoor word jij beveiligd tegen phising van criminelen.

Bescherming bij internetbankieren

Bankzaken zijn eenvoudig online te regelen. Dit is daarom ook een prooi geworden van hackers en andere criminelen. Hackers proberen de beveiliging te omzeilen om bij jouw financiële gegevens te komen. Met het systeem van dit bedrijf kun jij zorgeloos gebruik maken van internet bankieren.

Veilig systeem voor kinderen

Op het internet kan alles opgezocht worden. Ook informatie die je liever nog niet aan je kinderen wilt laten zien. De hele dag met de kinderen meekijken is geen optie. Daarom is een speciaal systeem voor kinderen erg handig. Deze blokkeert automatisch websites met informatie die niet geschikt is voor kinderen.

Bescherming van bestanden

Tegenwoordig bewaar je zoveel bestanden op de computer. Dit zijn ook vele dierbare herinneringen. Hoe zonde zou het zijn als jij al je foto’s in een keer kwijt bent? Met het online back up systeem maakt het niet uit als je computer stuk gaat. De foto’s en andere bestanden zullen in de cloud staan. Hier staan ze ook nog eens veilig van hackers en cybercriminelen. Alleen jij kunt bij je eigen bestanden.

Awards en prijzen

Kaspersky heeft al meerdere awards en prijzen binnen gesleept dankzij hun goede software. Er zijn namelijk meerdere bedrijven die virusscanners testen en deze beoordelen. In 2015 is het internet security zelfs uitgeroepen tot “product of the year 2015”. Dit is een prijs die alleen gegeven wordt aan producten met de hoogste totale score. De test wordt het hele jaar door uitgevoerd. Je kiest dus voor een award winnende software.

Prijzen en tarieven

De prijs die je betaald voor het systeem verschilt per situatie. Afhankelijk van welke beveiliging je wilt gebruiken en hoeveel apparaten je wilt gebruiken wordt de prijs samengesteld. Op de website zijn verschillende pakketten te zien met verschillende functies en prijzen. Je kunt al een abonnement nemen vanaf enkele euro’s per maand. Iedere euro die je hier in steekt is hem meer dan waard!

Kaspersky ervaringen

Heb jij wel eens gebruik gemaakt van deze virusscanner? Laat dan een review achter waar in jij je ervaringen beschrijft. Je kunt tot maximaal vijf sterren beoordelen op functies, gebruikersgemak, bescherming en prijs. Het achter laten van een review helpt andere bezoekers die op zoek zijn naar een geschikte anti virus.

Als je je nog aan het oriënteren bent op een anti-virus programma kan het lezen van de reviews jouw helpen. Mocht je na het lezen van de reviews nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Het team van virusscannerervaring.nl helpt jou graag verder.

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).