Hitmanpro

HitmanPro is het anti virus en malware systeem van Surfright. Deze scanner werkt volgens het cloud principe en is in staat om trojans, virussen, malware, spyware en andere kwaadwillende software te blokkeren. HitmanPro wordt ook wel HMP genoemd, op deze pagina zullen we je meer informatie geven over de verschillende mogelijkheden.

Informatie over de scanner

De scanner van HMP werkt volgens een cloud-principe. Hierdoor wordt alles via het internet geladen en is de scanner altijd up to date. Handmatig updaten is hierdoor ook geen vereiste. Als er een nieuwe en verbeterde versie van het systeem uit komt dan wordt dit automatisch bij gewerkt. De installatie van de nieuwere versie gaat ook geheel automatisch. Hitman maakt gebruik van een aantal andere virusscanners door het herkennen van virussen.

Zodra het programma geïnstalleerd is kan er een scan gestart worden. Met deze scan worden er kwaadwillige software op je apparaat opgespoord. Binnen enkele minuten is de scan voltooid en weet jij waar je aan toe bent.

Downloaden en installatie

Het downloaden en installeren van hitmanpro is zeer eenvoudig. Het programma is gratis te downloaden. De betaalde versie van het programma kan ook gratis gedownload worden. Als je voor deze versie kiest dan mag jij het voor 30 dagen vrijblijvend uitproberen. Pas na deze 30 dagen hoef jij te beslissen of je door gaat met het programma en een klant wordt. Bevalt het niet? Dat is geen enkel probleem, maar wij van virusscannerervaring.nl kunnen je wel aanraden om snel voor een andere scanner te kiezen.

De installatie zou bij iedereen probleemloos verlopen. Stap voor stap word je doorgeleid naar het volgende installatie punt. Na de installatie is het verstandig om de computer direct te scannen. Het scannen van de computer zou slechts enkele minuten duren.

HitmanPro ervaringen

Heb jij wel eens gebruik gemaakt van deze virusscanner? Laat dan een review achter waar in jij je ervaringen beschrijft. Je kunt tot maximaal vijf sterren beoordelen op functies, gebruikersgemak, bescherming en prijs. Het achter laten van een review helpt andere bezoekers die op zoek zijn naar een geschikte anti virus.

Als je je nog aan het oriënteren bent op een anti-virus programma kan het lezen van de reviews jouw helpen. Mocht je na het lezen van de reviews nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Het team van virusscannerervaring.nl helpt jou graag verder.

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).