Glary utilities

Iedereen heeft er weleens last van. Een trage computer, een pop-up in je venster dat het geheugen van je computer bijna vol is. Het wordt dus tijd voor een programma dat eens flink de bezem door je computer heen haalt. Glary Utilities is een opschoonprogramma voor je pc en is geschikt voor Windows XP, Windows Vista, Windows 7 en 8.

Deze handige tool helpt je computer te herstellen, te verbeteren en te onderhouden. Met het surfen op internet haal je ongemerkt rommel binnen. Met rommel worden bijvoorbeeld de internetsporen, onbruikbare verwijzingen en je geschiedenis bedoeld.

Wat doet Glary Utilities?

Dit opschoningsprogramma voor je pc beheert en verwijdert de add-ons van de browser. Dat zijn nieuwe functionaliteiten die vaak ongevraagd toegevoegd worden aan je browser. Het gebruik van de schijfruimte wordt geanalyseerd en dubbele bestanden worden getraceerd. Bestanden worden gedecodeerd en grote bestanden worden gesplitst in kleinere bestanden. Het heeft een twintigtal modules die ervoor zorgen dat het systeem bruikbaarder wordt. Het wordt gezien als een totaaloplossing op het gebied van herstellen, verbeteren en het onderhouden van het systeem. Een bezem door je bestanden heen halen, kan helpen om meer geheugen vrij te krijgen op je pc, waardoor deze weer sneller werkt.

 

Wat zijn de opties bij Glary Utilities?

Uiteraard worden alle internetsporen automatisch verwijderd. Daarnaast heeft het opties voor geheugenoptimalisatie. Het gebruik van je schijfruimte wordt geanalyseerd zodat je deze kunt optimaliseren. Het enige wat dit programma niet doet is defragmenteren en het daadwerkelijk opschonen van de harde schijf. De software maakt een back-up en een herstel van de stuurprogramma’s. Onnodige programma’s worden geschrapt. Soms heb je programma’s op je computer staan die je helemaal niet gebruikt, dit verbruikt onnodig veel geheugen. Onnodige verwijzingen worden verwijderd en met de zoekmodus kun je verwijderde bestanden terughalen en herstellen.

 

Installeren van Glary Utilities

Na het installeren van dit opschoonprogramma kun je direct aan de slag. Je volgt stapsgewijs de aanwijzingen. Je kunt in één klik beginnen met de grote schoonmaakbeurt. Wanneer je niet zo goed weet wat je aan moet met alle extra opties is dit voor de beginner een uitkomst. Voor je Android apparaten download je de Android-app. Je kunt op te telefoon of tablet de cache en tijdelijke bestanden verwijderen. Tevens is het mogelijk om apps te deinstalleren en je privacy beter te beschermen. Er wordt meer RAM geheugen vrijgemaakt waardoor je apparaten weer als een zonnetje werken.

Glary Utilities ervaringen

Heb jij wel eens gebruik gemaakt van dit opschoonprogramma? Laat dan een review achter waar in jij je ervaringen beschrijft. Je kunt tot maximaal vijf sterren beoordelen op functies, gebruikersgemak, bescherming en prijs. Het achter laten van een review helpt andere bezoekers die op zoek zijn naar een geschikte anti virus.

Als je je nog aan het oriënteren bent op een opschoon programma kan het lezen van de reviews jouw helpen. Mocht je na het lezen van de reviews nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Het team van virusscannerervaring.nl helpt jou graag verder.

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).