Bullguard antivirus

Je kunt er niet omheen, internet speelt een belangrijke rol tijdens ons dagelijkse leven. Of je nu een betaling wilt verrichten, iets op wilt zoeken in Google of een bericht wilt posten op Social Media, je hebt hiervoor internet nodig. Juist omdat alles tegenwoordig via het internet verloopt, is het belangrijk om je computer goed te beschermen tegen virussen en indringers van buitenaf. Niet alleen loop je het risico dat je computer crasht, maar ook dat iemand met je identiteitsgegevens aan de haal gaat. Gelukkig kun je jouw computer of laptop eenvoudig beschermen, zonder dat je hier veel voor hoeft te doen.

Investeer in een goed antivirus programma

Het beschermen van de computer is belangrijker dan de meeste mensen denken. Vaak wordt het gezien als bijzaak, echter de gevolgen kunnen heel vervelend zijn. Phishing aanvallen, Trojaanse paarden, adware en virussen zijn maar een greep uit de verschillende soorten risico’s die je dagelijks loopt wanneer je het internet gebruikt. BullGuard biedt drie verschillende pakketten aan die je beter kunnen beschermen tegen aanvallen van buitenaf. Je hebt de keuze uit het Antivirus pakket, Internet Security en Premium Protection.

BullGuard antivirus

Wanneer je kiest voor het kleinste pakket, de Antivirus, kun je veilig browsen. Het voorkomt dat schadelijke codes phising-aanvallen uitvoeren. BullGuard controleert de websites die je bezoekt en geeft aan of er sprake is van malware. De meerdere defensielagen stoppen virussen, Trojaanse paarden, scareware, adware en wormen en biedt bescherming tegen ransomeware. Zo wordt je nooit het slachtoffer van cyberchantage. De spamfilter zorgt ervoor dat je geen ongewenste e-mails binnenhaalt die schadelijk kunnen zijn voor je computer. De bediening werkt voor zich. Het programma voert scans uit en zelf kun je in het hoofdscherm je instellingen wijzigen.

BullGuard Internet Security

Wil je meer opties? Dan kun je kiezen voor een uitgebreider pakket met PC Tune Up, Firewall, de kwetsbaarhedenscanner, Parental Control en online back-up. De PC Tune Up verwijdert onnodige bestanden die je computer traag maken. Dit zorgt ervoor dat er meer geheugen vrijkomt. De Firewall beschermt je tegen hackers en belangrijker nog tegen identiteitsdiefstal. Met de Parental Control functie behoud je de controle over welke pagina’s jouw kinderen kunnen bezoeken. Met het online back-up programma van 5 GB stel je al jouw documenten veilig, mocht je computer toch onverhoopt crashen.

BullGuard Premium Protection

Wil je zeker weten dat je volledig beschermt bent? Met het Premium Protection pakket krijg je er extra identiteitsbescherming en Social Media Protection bij. Daarnaast is het mogelijk om online tot 25 GB een back-up te maken. Dit heeft als voordeel dat je alle dierbare foto’s, filmpjes en belangrijke documenten nooit kwijt kunt raken. Via het hoofdmenu van BullGuard op je computer maak je eenvoudig back-ups en de intuïtieve bediening voert snelle scans uit. Daarnaast kun je met de Premium Protection en Internet Security programma’s eenvoudig bestanden delen via Dropbox. Ook werkbestanden en projecten kun je op deze manier met anderen delen.

Het beveiligen van je computer is zo gebeurd

Om je computer goed te beveiligen, hoef je helemaal geen expert te zijn. De instructies zijn duidelijk en je kunt stapsgewijs BullGuard antivirus op je computer installeren. Met het basis Antivirus programma kun je al met een gerust hart internetten, zoals je het gewend bent. Alleen ditmaal zonder je druk te maken om vervelende virussen. Terwijl je gebruik maakt van het internet doet BullGuard het werk voor je. Zonder dat je het door hebt, wordt elke bezochte pagina gescand en worden vervelende indringers geweerd. Mocht je toch hulp nodig hebben? Het support team van BullGuard geeft antwoord op alle vragen.

Bullguard ervaringen

Heb jij wel eens gebruik gemaakt van deze virusscanner? Laat dan een review achter waar in jij je ervaringen beschrijft. Je kunt tot maximaal vijf sterren beoordelen op functies, gebruikersgemak, bescherming en prijs. Het achter laten van een review helpt andere bezoekers die op zoek zijn naar een geschikte anti virus.

Als je je nog aan het oriënteren bent op een anti-virus programma kan het lezen van de reviews jouw helpen. Mocht je na het lezen van de reviews nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Het team van virusscannerervaring.nl helpt jou graag verder.