Bitdefender

Al 11 keer heeft Bitdefender de award van “best choice” gewonnen op de website PCmag.com. Met dit anti virussysteem kun je zowel je PC als MAC beschermen tegen aanvallen van internet criminelen. Probeer het vandaag nog gratis uit!

[stm_modern_filter]

BitDefender antivirussoftware

Inmiddels gingen al miljoenen mensen je wereldwijd voor. Bitdefender staat namelijk wereldwijd op vele apparaten geïnstalleerd. Beveilig je computer tegen aanvallen en virussen van buiten af. Bij dit beveiligingsbedrijf heb jij de keuze uit twee verschillende pakketten.
Deze pakketten zorgen voor een goede beveiliging van je PC, MAC of smartphone. Kies een pakket uit die aan jouw wensen en eisen voldoet. Of je nou je gezin veilig wilt laten internetten of zelf veilig downloaden wilt, er is een pakket die aansluit aan jouw internet gedrag.

Bitdefender Total Security 2017

 

Het total security pakket is een antivirussysteem die enorm gebruiksvriendelijk is met een goede prestatie. Bij dit pakket ontvang jij de volgende specificaties:

  • Product van het jaar volgens pcmag.com
  • Hoge systeemsnelheid
  • Een click beveiliging: Automatisch word jij beschermt tegen aanvallen van internet criminelen.
  • Twee richting firewall: Je privé gegevens zijn veilig.
  • Anti diefstal systeem voor mobiele apparaten, vind hem eenvoudig terug.
  • Te gebruiken in combinatie met windows 10

De keuze is aan jou op hoeveel computers en apparaten je het systeem installeren wilt. Je kunt kiezen uit 1 apparaat, 3 apparaten, 5 apparaten en zelfs 10 apparaten. Voor iedere grootte is er een aparte prijsklasse. Zo betaal jij niet voor apparaten die je toch niet gebruikt. Een veelgestelde vraag is of het ook voor 2017 werkt. Uiteraard! De versie is 2016, maar deze werkt volgend jaar ook vlekkeloos en beschermt je computer net zo goed doordat het team de software continue verder ontwikkelt. Indien er een complete nieuwe versie is, namelijk Bitdefender 2017, dan zullen wij dit melden op deze pagina.

Drie mogelijkheden voor particulieren

Als particulier heb je in principe de keuze uit drie verschillende pakketten. Elk pakket in een eigen prijsklasse en een unieke specialiteit. Zo kan het ene pakket meer passen bij een gezin met jonge kinderen, terwijl het andere pakket beter past bij iemand die veel download. Bekijk hier de vergelijking van deze producten.

Bitdefender ervaringen

Heb jij wel eens gebruik gemaakt van de Bitdefender virusscanner? Laat dan een review achter waar in jij je ervaringen beschrijft. Je kunt tot maximaal vijf sterren beoordelen op functies, gebruikersgemak, bescherming en prijs. Het achter laten van een review helpt andere bezoekers die op zoek zijn naar een geschikte anti virus.

Als je je nog aan het oriënteren bent op een anti-virus programma kan het lezen van de reviews jouw helpen. Mocht je na het lezen van de reviews nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Het team van virusscannerervaring.nl helpt jou graag verder.