AVG

AVG is een gratis virusscanner die gebruikt kan worden op PC’s, MAC, tablets en smartphones. Naast de gratis anti virus software is het ook mogelijk om een betaalde versie te nemen. Bij de betaalde versie ben je uiteraard nog beter beschermt tegen internet criminelen.

Informatie over de scanner

AVG is een van oorsprong Tsjechisch bedrijf dat inmiddels wereldwijd anti virus software aanbied. De scanner is daardoor volledig in het Nederlands te gebruiken. Bij AVG heb jij de keuze uit een gratis variant en een betaalde variant. Voor beide versies maakt het niet uit of je nou een Windows computer, een Mac of een smartphone wilt beveiligen.

Ook kun je een combinatie van deze apparaten laten beveiligen. Het maakt namelijk niet uit hoeveel apparaten je beveiligd wilt hebben. Waar er bij andere virusscanners een maximum aantal computers gebonden is aan je abonnement, is het bij AVG geen enkel probleem.

Virusscanner free

We zullen nu de specificaties van de gratis virusscanner benoemen. Bij de gratis virusscanner ben jij voorzien van de volgende onderdelen:

 • Antivirus:  Hiermee worden virussen, spyware en malware geblokkeerd.
 • Bescherming van MAC en Android apparaten.
 • Alle bescherming is te regelen via een eenvoudig portaal
 • Externe bescherming, scan je pc vanaf een mobiel apparaat op virussen
 • Beveiliging van koppelingen zoals Facebook & Twitter

In principe is de gratis variant een basis anti virus. Als je nog beter beschermt wilt zijn kun je voor de PRO versie gaan. Bij de PRO versie ben jij nog beter beveiligd. De scanner kost slechts 44.99 per jaar.

AVG PRO versie

Bij de PRO versie krijg je dezelfde functionaliteiten als de gratis versie. Uiteraard zijn hier een flink aantal beveiligingsfuncties aan toegevoegd. We hebben ze voor jou op een rijtje gezet.

 • Antivirus:  Hiermee worden virussen, spyware en malware geblokkeerd.
 • Bescherming van MAC en Android apparaten.
 • Alle bescherming is te regelen via een eenvoudig portaal
 • Externe bescherming, scan je pc vanaf een mobiel apparaat op virussen
 • Beveiliging van koppelingen zoals Facebook & Twitter
 • Online schild: Bescherming tegen downloads van het internet
 • Gegevenskluis: Hiermee worden wachtwoorden beschermd
 • Anti spam: Geen spam meer in je email
 • Verbeterde firewall: Beveiligd tegen hackers tijdens het internet bankieren
 • Prioriteitenupdates: Altijd op de hoogte van de laatste updates van de scanner

Je krijgt dus een heleboel extra functies als je de PRO versie aanschaft. Het eerste jaar kost deze slechts 44.99. Twijfel je nog tussen de gratis variant en de PRO? Dan heeft AVG nu tijdelijk een leuke actie voor je. Schaf de PRO aan en probeer hem de eerste 30 dagen uit. Als het toch niets is wat je er van verwacht had dan krijg jij je geld terug. Hierbij geldt een niet goed,geld terug garantie. Je loopt dus geen enkel risico.

Downloaden en installatie

Het downloaden en het installeren van AVG is vrij eenvoudig. Als je voor de gratis versie gaat kun je het programma direct van de website downloaden. Als je voor de PRO Versie gaat kun je afrekenen om het programma vervolgens te downloaden. Als je het programma gedownload hebt klik je er op. Of je nou de installatie wilt voltooien op een PC, MAC of smartphone, het komt op hetzelfde neer.

Als het installatie programma is geopend kun je stap voor stap de installatie voltooien. Dit spreekt vrijwel voor zich. In enkele minuten is AVG geïnstalleerd en ben jij beveiligd tegen internet aanvallen van buiten af.

Zakelijk antivirus gebruik

Voor kleine bedrijven kosten online bedreigingen veel tijd en geld. AVG helpt het MKB daarom graag verder. Met de zakelijke beveiligingsprogramma’s worden alle zakelijke apparaten beveiligd tegen aanvallen van buiten af. De bestaande programma’s zijn afgericht op de wensen van het bedrijf. Hierbij ontvang je direct e-mailwaarschuwingen over bedreigingen en andere noodsituaties. Continu worden er scans uitgevoerd om virussen op te sporen en van de apparaten te verwijderen. Op deze manier kan jij je bezig houden met ondernemen en zorgt AVG ervoor dat virussen buiten de deur blijven.

 

Voor zakelijke gebruikers is er een keuze uit drie verschillende versies. Elk van deze versies valt in een andere prijsklasse. De versies mogen allemaal 30 dagen proef gebruikt worden. Als het programma in deze 30 dagen niet bevalt, kun je direct je geld terug vragen. De installatie is snel te voltooien waardoor je direct beveiligd bent tegen aanvallen van hackers. Bekijk op de website welk pakket het best bij jouw bedrijf past. Hier vind je een overzicht van de specificaties.

Contact gegevens AVG

AVG bied support aan in het Nederlands. Ook voor vragen over je aankopen kun je hier terecht. Op verschillende manieren kan er contact opgenomen worden met dit bedrijf.

Socialmedia
https://www.facebook.com/AVG/

http://twitter.com/avgfree

http://www.youtube.com/officialavg

http://www.linkedin.com/company/avg

https://plus.google.com/+AVG/posts

AVG ervaringen

Heb jij wel eens gebruik gemaakt van deze virusscanner? Laat dan een review achter waar in jij je ervaringen beschrijft. Je kunt tot maximaal vijf sterren beoordelen op functies, gebruikersgemak, bescherming en prijs. Het achter laten van een review helpt andere bezoekers die op zoek zijn naar een geschikte anti virus.

Als je je nog aan het oriënteren bent op een anti-virus programma kan het lezen van de reviews jouw helpen. Mocht je na het lezen van de reviews nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Het team van virusscannerervaring.nl helpt jou graag verder.