Avast

Avast is een van de bekende anti virus softwares dat beschikbaar is. Avast is werkzaam in meer dan 180 landen waardoor de virusscanner altijd up to date is. Of je nou opzoek bent naar een anti-virus voor je smartphone, PC of MAC, Avast biedt jou de oplossing.  Waar wacht je nog op? 230 miljoen mensen gingen je voor. Probeer het volledig gratis uit! Daarnaast heb je de mogelijkheid om het pakket uit te breiden tegen een vergoeding.

Over Avast anti virus

Op de website van Avast.com kom jij op een landingspagina terecht die geschikt is voor het toestel dat je gebruikt. Dus stel dat jij op je smartphone de website bezoekt, dan krijg jij een pagina te zien waarop de virusscanner voor je smartphone wordt gepromoot. Avast biedt drie verschillende soorten virusscanners aan. Een scanner voor de smartphone, voor het besturingssysteem van Windows en voor het besturingssysteem van MAC. Vrijwel iedereen kan dus gebruik maken van deze scanner.

Bij dit bedrijf heb jij de mogelijkheid om te kiezen uit drie verschillende beschermingsniveaus. Van deze drie verschillende beschermingsniveaus is er een volledig gratis! Als je dus geen geld wilt spenderen aan een goede scanner, dan kun jij kiezen voor de gratis variant. We zullen nu even de verschillende niveaus doornemen.

Free antivirus essential

De free antivirus essential is de scanner op het eerste beschermingsniveau. Deze scanner is volledig gratis voor je smartphone, pc of mac. Het biedt de essentiële bescherming die je apparaat nodig heeft. Het spoort virussen, malware en meer op.

Ook zorgt het voor een veiliger thuisnetwerk. Ook ben je voorzien van een speciale bescherming voor al je wachtwoorden die je gebruikt. Ook wordt er een einde gemaakt aan het gebruik van ongewenste extensies. Dit zijn de enige opties die je krijgt bij de gratis variant. Wil je beter beschermd zijn? Bekijk dan het volgende beveiligingsniveau.

Internet security advanced

Internet security advanced is het tweede pakket dat Avast.com aanbied. Dit pakket heeft alle opties die het gratis pakket ook heeft. Maar uiteraard krijg je hierbij een flink aantal opties die het gratis pakket niet heeft. Ook deze scanner kan ingezet worden op de smartphone, pc en mac. De extra features zijn als volgt:

  • Bescherming tegen nepsites, zo weet je altijd zeker dat je op de juiste website bent.
  • Beveiliging van persoonsgegevens
  • Bescherming van uw privacy
  • Voorkomen van spam in uw mailbox

Dit is het tweede pakket dat deze aanbieder beschikbaar stelt. Wil je nog beter beveiligd zijn? Wellicht is het volgende pakket dan iets voor jou.

Premier complete

Het premier complete pakket biedt jou maximale bescherming. Het heeft dezelfde functionaliteiten als het gratis pakket en het internet security advanced pakket. Naast deze functionaliteiten zijn er uiteraard een aantal extra beveiligingen aan toegevoegd. De extra opties zijn als volgt:

  • Automatische bijwerking van software, geef hackers het nakijken
  • Grondige schoonmaak computer, voor de verkoop.

Welke keuze jij maakt blijft natuurlijk een persoonlijke keuze. Wij kunnen het advies geven om voor het premier complete pakket te gaan. Hiermee ben jij voor een maximaal aantal functionaliteiten beveiligd. Hierdoor kun je ongerust surfen op het internet, zonder je zorgen te hoeven maken over hackers en virussen.  Of je nou een scanner op je telefoon, tablet of PC wilt , dit bedrijf biedt jou een goede oplossing aan.

Avast downloaden en installeren

Het downloaden en het installeren van deze software is zeer eenvoudig. Hier is absoluut geen technische kennis voor vereist. Als je voor de gratis versie gaat kan de software direct gedownload worden op de website. Als je voor een betere beveiliging kiest, dus voor de betaalde versie, dan kun je het pakket direct downloaden na de betaling.

Het maakt niet uit of je het programma download voor je smartphone, mac of pc, de installatie is super eenvoudig. Na het downloaden klik je op het bestand waardoor de installatie van start gaat. Stap voor stap volg jij de installatie. Binnen enkele minuten is het programma geïnstalleerd en ben jij beveiligd tegen hackers en virussen.

Voor bedrijven

Niet alleen particulieren kunnen terecht bij dit anti virus systeem. Ook voorbedrijven worden er oplossingen aangeboden. Als particulier heb je een minimaal aantal apparaten die beveiligd dienen te worden. Voor een zakelijk gebruiker is het van belang dat alle systemen binnen het bedrijf beveiligd zijn. Bedrijven zijn vaak het doelwit van hackers en virusverspreiders. Bij Avast worden er vier verschillende pakketen aangeboden speciaal voor ondernemers. Met deze pakketten ben jij er zeker van dat de gegevens van je bedrijf veilig zijn voor internet criminelen.

Contact gegevens van dit bedrijf

Er zijn verschillende manieren om in contact te komen met dit bedrijf. Dit is handig wanneer je vragen en of opmerkingen hebt. De contact gegevens zijn als volgt.

Website: Avast.com/nl-be

Socialmedia

Avast is ook te bereiken op Social media via de volgende kanalen.
https://www.facebook.com/avast

https://twitter.com/avast_antivirus

https://plus.google.com/+avast

https://www.youtube.com/avast

Mocht je vragen hebben over een van de producten, dan kan er contact opgenomen worden via de kanalen. Ook kun je contact opnemen met ons zodat wij je verder kunnen helpen in de zoektocht naar een juiste scanner.

Avast ervaringen

Heb jij wel eens gebruik gemaakt van deze virusscanner? Laat dan een review achter waar in jij je ervaringen beschrijft. Je kunt tot maximaal vijf sterren beoordelen op functies, gebruikersgemak, bescherming en prijs. Het achter laten van een review helpt andere bezoekers die op zoek zijn naar een geschikte anti virus.

Als je je nog aan het oriënteren bent op een anti-virus programma kan het lezen van de reviews jouw helpen. Mocht je na het lezen van de reviews nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Het team van virusscannerervaring.nl helpt jou graag verder.

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).