ADW Cleaner Ervaringen, informatie & Downloaden

ADW Cleaner

Tijdens het downloaden van gratis software kun je last krijgen van vervelende pop-ups met reclame of links die in je beeldscherm verschijnen. Deze adware, browser hijacks en Pups worden zonder je medeweten geïnstalleerd. Hijacks kunnen de startpagina van je computer veranderen en Pups, Potentially Unwanted Programma’s, zijn erg hinderlijk.

Het is fijn dat je gratis iets hebt kunnen downloaden, maar je krijgt er ook gratis allerlei rommel bij. Deze browser extensies, Pups en adware zijn niet alleen vervelend, maar het is ook nog eens lastig te verwijderen. ADWcleaner is een goede tool die je hierbij helpt.

Wat doet ADWcleaner

Het programma speurt in je systeem naar deze vervelende browser hijacks en andere ongewenste software. Het verwijdert adware, browser hijacks, browser extensies en Pups in enkele ogenblikken. Het is ontzettend eenvoudig in gebruik. Je hoeft het programma alleen maar te downloaden en je kunt direct scannen. Wanneer de ADWcleaner de lastposten heeft gedetecteerd, krijg je deze allemaal netjes in een overzicht te zien. Je kunt alles weghalen of ervoor kiezen om bepaalde items te laten staan door het vinkje weg te halen. Je zult verbaasd zijn over de hoeveelheid items de ADWcleaner tevoorschijn haalt.

Surfgedrag

Elke dag struinen we het internet af om op zoek te gaan naar informatie, koopjes en om sociale media te gebruiken. Ongemerkt laten we een spoor op onze apparaten achter die privacygevoelige informatie bevatten. Je surfgedrag is erg interessant voor commerciële bedrijven. Zij willen graag weten waar je interesses liggen en wat je demografische gegevens zijn. Dit helpt hen om gerichter hun doelgroep te bereiken. Het aanbieden van gratis downloads is een hele goede manier om zonder je medeweten browser extensies te plaatsen, zoals plug-ins en add-ons. Je download een programma vanwege je interesse in dat item. Wanneer je vervolgens weer op internet surft, krijg je ineens ongevraagd een reclame pop-up of gesponsorde link te zien.

 

Terwijl jij je afvraagt hoe dit kan, ligt de oorzaak bij je eigen surfgedrag. Het is haast onmogelijk om dit tegen te gaan. Welke pagina je ook bezoekt, welke bestelling je ook plaatst, ergens laat je sporen achter. Door regelmatig gebruik te maken van de ADWcleaner kun je veel lijntjes doorhakken. Het is wel belangrijk om de laatste versie van de ADWcleaner te gebruiken. Op deze manier kan de nieuwste adware, browser hijacks en browser extensies worden gedetecteerd en worden verwijderd. Ook deze ongewenste items worden helaas steeds inventiever.

Rate this post
(Visited 297 times, 1 visits today)
Voordelen
 • Nadelen
 • ADW Cleaner Ervaringen
  {{ reviewsOverall }} / 10 Gebruiker (1 vote)
  Functies9
  Gebruikersgemak6
  Bescherming4
  Prijs9
  What people say...Leave your rating
  Order by:

  Be the first to leave a review.

  User Avatar
  Verified
  {{{ review.rating_title }}}
  {{{review.rating_comment | nl2br}}}

  Show more
  {{ pageNumber+1 }}
  Leave your rating

  Your browser does not support images upload. Please choose a modern one  Ervaringen
  {{ reviewsOverall }} / 10 Gebruiker (1 vote)
  Functies9
  Gebruikersgemak6
  Bescherming4
  Prijs9
  What people say...Leave your rating
  Order by:

  Be the first to leave a review.

  User Avatar
  Verified
  {{{ review.rating_title }}}
  {{{review.rating_comment | nl2br}}}

  Show more
  {{ pageNumber+1 }}
  Leave your rating

  Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

  Top 3 per categorie