Advanced systemcare

Wanneer je jouw computer of toestel optimaal wilt benutten, kun je met de Advanced Systemcareeenvoudig onnodige bestanden opruimen en je apparaat optimaliseren. Het opschonen van je apparaten zorgt ervoor dat ze niet alleen sneller werken, maar ook dat er geen onveilige items zijn opgeslagen die onbewust op het apparaat terecht zijn gekomen.

Advanced Systemcare Free is een zeer uitgebreid opschoningsprogramma die voor een leek soms moeilijk is te begrijpen. Het is gratis te downloaden en je kunt direct starten met het opschonen van je apparaat. Het is geschikt voor elke computer en Android

[stm_modern_filter]

Wat doet Advanced Systemcare Free?

Dit zeer uitgebreide opschoningsprogramma helpt de bestanden op je computer op te ruimen en zorgt voor meer geheugen, door onnodige programma’s te verwijderen. Het wist je internet- en gebruikerssporen op de pc. Hierdoor blijft er geen privacy gevoelige informatie op je computer staan. Het verwijdert tijdelijke bestanden die op je computer zijn geplaatst. Daarnaast controleert het opschoningsprogramma op spyware. Echter is dit vrij beperkt. Om je computer goed te beschermen, dien je hiervoor een ander programma aan te schaffen.

Om je computer te optimaliseren, controleert Advances Systemcare Free op malware en beschermt je computer tegen bepaalde spyware. Op deze manier wordt je computer beschermt tegen website die kwaadaardige virussen verspreiden. Tevens vindt er een schijfdefragmentatie plaats, waardoor er meer geheugen vrij komt. Wanneer je geen ervaring hebt met dit opschoningsprogramma kun je het gevoel krijgen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Het beste is dan ook om de standaardinstellingen aan te houden en om alleen gebruik te maken van de slimme scan.

Android

Je kunt je Android toestel eenvoudig met Advanced Systemcare Free beschermen. Of dit nu je smartphone of tablet is, ook deze apparaten zijn onderhevig aan gevaren van buitenaf. Je gebruikt de tablet of smartphone immers ook om te surfen op het internet. Met de Nederlandstalige App kun je jouw apparaten beschermen tegen virussen en spyware. Tijdens de installatie kies je voor aangepaste installatie en haal je alle vinkjes weg. De App Manager zorgt ervoor dat onnodige apps worden verwijderd. De Task Killer maakt vervolgens meer werkgeheugen beschikbaar.

De app scant je bestanden en zal ongewenste en tijdelijke bestanden vanzelf opschonen. Je hebt ook toegang tot een privé kluisje. Hier kun je op een veilige manier je foto’s en video’s bewaren. Alleen met het invoeren van een wachtwoord kun je deze bekijken.

Advanced Systemcare Free ervaringen

Heb jij wel eens gebruik gemaakt van dit opschoonprogramma? Laat dan een review achter waar in jij je ervaringen beschrijft. Je kunt tot maximaal vijf sterren beoordelen op functies, gebruikersgemak, bescherming en prijs. Het achter laten van een review helpt andere bezoekers die op zoek zijn naar een geschikte anti virus.

Als je je nog aan het oriënteren bent op een opschoon programma kan het lezen van de reviews jouw helpen. Mocht je na het lezen van de reviews nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Het team van virusscannerervaring.nl helpt jou graag verder.