3 manieren om goedkoop aan een virusscanner te komen

Een virusscanner aanschaffen is een must. Je hebt het nodig om je privacy te beschermen en om virussen en andere gevaarlijke internet bedreigingen ver weg te houden van je computer. Je wilt natuurlijk de beste scanner hebben die je kan krijgen, maar de meeste zijn best duur. Een gratis versie downloaden is meestal niet genoeg, want het mist vele opties die je bij de volledige versie krijgt. Ook is die tijdelijk en wordt er van je gevraagd om hun product te kopen. Gelukkig zijn er manieren om goedkoop aan een virusscanner te komen.

  1. Prijzen vergelijken

Een goede antivirus kun je in verschillende computerzaken kopen, maar als je goedkoper wilt uitkomen is het beter als je online een antivirus zoekt. Je hoeft niet per sé bij de leverancier te kopen. Er zijn verschillende websites waar je ze goedkoper kunt krijgen. Wat je kunt doen, is de websites afgaan en zien welke van ze het goedkoopst zijn. Het neemt een beetje tijd in beslag, maar je kan zo heel wat geld besparen. Er zijn websites die je precies vertellen hoeveel je kan besparen wanneer je een antivirus bij hun gaat kopen. Het kan soms oplopen tot een bedrag van 50 Euro.

  1. Kortingscodes

Je kan ook vouchers en vouchercodes vinden die je een korting kunnen geven op een goede antivirus.  De kortingen zijn tijdelijk, dus wacht niet te lang als je een goeie deal vindt. Soms zijn ze alleen een paar dagen geldig en andere keren voor een maand. Dit betekent ook dat je de kortingen kunt vergelijken en kan wachten totdat je ééntje vindt waarmee je tevreden bent. Je kan kortingen krijgen van 50 en zelfs 60 Euro. Er zijn ook acties waar je, bijvoorbeeld, op 10 apparaten Premium antivirus kunt installeren voor de prijs van 1. Dat is natuurlijk ook meegenomen.

  1. Goedkope viruswebsites

Je kent ze wel. Websites die beweren dat ze je de goedkoopste prijs voor een antivirus kunnen aanbieden. Je bent niet zo snel geneigd om een antivirus bij hun te kopen, omdat zulke websites meestal niet te vertrouwen zijn. Niet allemaal zijn onbetrouwbaar, maar je wilt liever geen kans nemen. Toch kan het geen kwaad om rond te kijken en te onderzoeken welke wel te vertrouwen zijn. Je kunt recensies van mensen lezen die al antivirussen bij hen gekocht hebben en nagaan wat hun ervaringen zijn geweest. Misschien heb je geluk en vindt je ééntje waarmee je tevreden bent en waar je wat geld kan besparen.

De kortingscodes lijkt me het beste manier om een goede deal te krijgen. Het enige wat je daar hoeft te doen is af en toe een paar websites afgaan en zien welke nieuwe vouchers ze geplaatst hebben.

Plaats een reactie